Ik kom 's morgens naar de open dag
Ik kom 's middags naar de presentatie
Ik kom naar allebei

This Is CAPTCHA Image


Open dag op de Lispeltuut

Benieuwd hoe het écht is in onze school? Bezoek de open dag!

Op woensdag 20 maart bent u van harte welkom op de open dag van De Lispeltuut! Graag laten we u kennismaken met onze school, het team en het onderwijs. Zowel in de ochtend als op het einde van de middag staan onze deuren open.

Ochtendprogramma: kijkje in de school

Tussen 9.00 en 11.00 uur verzorgen onze leerlingen rondleidingen in De Lispeltuut. Zij vertellen u graag waarom zij met plezier naar school gaan en hoe we werken. Omdat de lessen in volle gang zijn krijgt u een goed beeld van een reguliere schooldag.

Middagprogramma: presentatie 

Om 17.00 uur geeft directeur Margje Bielars een korte presentatie over De Lispeltuut en onze werkwijze (inloop om 16.45 uur). Daarna kunt u zelf door de school lopen. Onze leerkrachten beantwoorden uw vragen en uiteraard zorgen we voor een drankje. De middag eindigt om 18.00 uur.

Open dag bij de Lispeltuut

Download de flyer van de open dag


Komt u een kijkje nemen?

U kunt zelf bepalen of u alleen in de ochtend of in de middag komt, of dat u op beide momenten aanwezig wilt zijn. Komt u in de ochtend, dan willen wij u verzoeken om via onderstaand formulier te laten weten hoe laat u komt. Zo kunnen we onze leerlingen voorbereiden op uw komst. Voor de middag is aanmelden gewenst, maar niet noodzakelijk.

Meld u nu aan voor de open dag